top of page

LEDIGA JOBB

Fisk och lime

Restaurangchef 100%

 

Fagersta Brukshotell är ett familjeägt hotell där människor från hela världen samlas, både privatresenärer och affärsgäster. Gemensamt för alla gäster är, att alla är lika betydelsefulla och viktiga.

Som anställd på Fagersta Brukshotell blir du en aktiv del av att leverera önskad kvalitet till gästen. Du känner säkert till hur viktigt det är, att varje länk i servicekedjan är stark. Först då kan vi garantera kvalitet. Vi förväntar oss att ditt intresse för service är starkt och att du är beredd att leverera den alla dagar.

Vår ambition är hög.  

Vår service är tillmötesgående med ett äkta intresse i våra gästers välbefinnande.

Vår service är personlig men inte privat, den är professionell.

Vår attityd är att vi självklart hittar lösningar och vi börjar alltid med ett

- ja, det ska vi ordna

- ja, det ska jag undersöka

- ja, vi kan göra så här

Vi söker en person som är noggrann och strukturerad, som har en hög ambitionsnivå och som alltid sätter god service i första rummet. 

Vår kommande restaurangchef kommer ansvara för hotellets restaurangverksamhet. Inom hotellet har vi förutom Lillys bistro även Blomstervägen 1 med representationsmiddagar samt att vi serverar dagens lunch.

 

Vi söker en med minst fem års erfarenhet av liknande positioner inom branschen. Erfarenhet i programvaror som Ancon POS, Hotsoft PMS samt Personalkollen är meriterande. 

Vi tar endast emot ansökningar via det formulär som finns på https://www.fagerstabrukshotell.se/jobba-hos-oss och vi har inget behov av hjälp med rekrytering via tredje part.

Vi är medlemmar i VISITA och tillämpar Gröna Riksavtalets kollektivavtal.

bottom of page