Fagersta Brukshotell

Blomstervägen 1
737 44 Fagersta  |  +46 223 170 60

Sverige

  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

VECKANS LUNCH

 

Lunch v 3

 

Måndag 13/1

Korvstroganoff med ris (L,G)

Örtsåsgratinerad fiskfilé (L,G)

Veg: Oumph gryta med chili (L,G)

 

 

Tisdag 14/1

Fläskkarré med gräddsås, äppelmos (L,G)

Smörstekta strömmingsflundror, mos

Veg: Spansk bondomelett (G)

 

Onsdag 15/1

Viltkryddade pannbiffar med skogssvampsås (L,G)

Kyckingpasta med curry och paprika (L)

Veg: Stekt grönsaksris (L,G)

 

Torsdag 16/1

Hemgräddade pannkakor med tre olika sylt och vispad grädde

Kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater (G)

Tacogratäng med chips och såser (G)

Veg: Potatis och purjolökssoppa (L,G)

 

 

Fredag   17/1

Baconlindad fläskytterfilé med champinjonsås (L,G)

Chorizo med stuvad vitkål (L,G)

Veg: Vitlöksdoftande rotsaker

Fredags dessert: Fruktsallad med vaniljgrädde

 

 

Varje dag serveras även en stor salladsbuffé