VECKANS LUNCH

Öppettider mån-fredag 11.00-13.30

Då Folkhälsomyndigheten per den 25 mars 2020 i en förordning gett direktiv att vi måste säkerställa att vi inom restaurangen inte har köbildning eller trängsel samt att vi måste ha bordsservering så har vi ändrat och erbjuder lunch i vår Drive Through vid hotellets parkering där man kan köpa lunch för avhämtning.  En lunchlåda plus en 33cl mineralvatten/lättöl kostar 80 kr.

Vi erbjuder nu ett begränsat antal sittplatser i vår restaurang under lunchen i och med att  vi är ålagda att följa direktiven från Folkhälsomyndigheten vad gäller att förhindra smittspridning av Covid-19

 .

Vi kommer att ha tallrikservering på det varma och en mindre salladsbuffé.

 

En lunchtallrik kostar 95 kr inkl dricka och kaffe.

 

 Följande gäller under lunchen.

- Man har inga symtom på Covid-19 om man

ska äta här.

- Vi håller 2 meters avstånd mellan varandra.

- Markeringar finns i golvet. Följ dem. Gäller

oavsett om man ska betala, ta mat eller hämta

kaffe.

- Vi har tvättat händerna.

- Vi flyttar inte på stolar eller bord.

- Vi hämtar en tallrik som är färdig upplagd av

vår personal.

Vi är max 4 personer vid varje bord.

- Vi är rädda om och tar hand om varandra.

Veckans lunch v 20

Måndag

Pasta med svampsås och bacon

Panerad fisk med remoulad och potatis

 

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk

Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos

 

Onsdag

Kyckling Marengo med ris

Lime- och ingefärslax med stekt potatis

 

Torsdag

Pannkakor med sylt och grädde

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

Ärtsoppa

 

Fredag

Fylld fläsksida med chipotlemajonnäs och stekt potatis 

Kycklingfilé med bea och stekt potatis

Mockaruta

 

Veckans Vegan

Gryta med oumph och grönsaker