VECKANS LUNCH

Öppettider mån-fredag 11.00-13.30

Då Folkhälsomyndigheten per den 25 mars 2020 i en förordning gett direktiv att vi måste säkerställa att vi inom restaurangen inte har köbildning eller trängsel samt att vi måste ha bordsservering så har vi ändrat och erbjuder lunch i vår Drive Through vid hotellets parkering där man kan köpa lunch för avhämtning.  En lunchlåda plus en 33cl mineralvatten/lättöl kostar 80 kr.

Vi erbjuder nu ett begränsat antal sittplatser i vår restaurang under lunchen i och med att  vi är ålagda att följa direktiven från Folkhälsomyndigheten vad gäller att förhindra smittspridning av Covid-19

 .

Vi kommer att ha tallrikservering på det varma och en mindre salladsbuffé.

 

En lunchtallrik kostar 95 kr inkl dricka och kaffe.

 

 Följande gäller under lunchen.

- Man har inga symtom på Covid-19 om man

ska äta här.

- Vi håller 2 meters avstånd mellan varandra.

- Markeringar finns i golvet. Följ dem. Gäller

oavsett om man ska betala, ta mat eller hämta

kaffe.

- Vi har tvättat händerna.

- Vi flyttar inte på stolar eller bord.

- Vi hämtar en tallrik som är färdig upplagd av

vår personal.

Vi är max 4 personer vid varje bord.

- Vi är rädda om och tar hand om varandra.

Veckans lunch v 4

Måndag

Gräddstuvad pyttipanna

Panerad fisk med remoulad och potatis

 

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, lingon

Fläskfilégryta med ris

 

Onsdag

Köttfärslimpa med pepparsås och potatis

Falafel med tahiniyoghurt

 

Torsdag

Pannkakor med sylt och grädde

Kalops 

Ärtsoppa

 

Fredag

Porchetta med fetaostkräm och stekt potatis

Wallenberare med Västerbottenpuré, rårörda lingon och brynt smör

Kladdkaka med kolagrädde

 

Veckans Vegan

Grönsakspytt med kapriskräm

Fagersta Brukshotell

Blomstervägen 1
737 44 Fagersta  |  +46 223 170 60

Sverige

  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon