VECKANS LUNCH
Öppettider mån-fredag 11.00-13.30
Då Folkhälsomyndigheten per den 25 mars 2020 i en förordning gett direktiv att vi måste säkerställa att vi inom restaurangen inte har köbildning eller trängsel samt att vi måste ha bordsservering så har vi ändrat och erbjuder lunch i vår Drive Through vid hotellets parkering där man kan köpa lunch för avhämtning. En lunchlåda plus en 33cl mineralvatten/lättöl kostar 80 kr.
Vi erbjuder nu ett begränsat antal sittplatser i vår restaurang under lunchen i och med att vi är ålagda att följa direktiven från Folkhälsomyndigheten vad gäller att förhindra smittspridning av Covid-19
.
Vi kommer att ha tallrikservering på det varma och en mindre salladsbuffé.
En lunchtallrik kostar 95 kr inkl dricka och kaffe.
Följande gäller under lunchen.
- Man har inga symtom på Covid-19 om man
ska äta här.
- Vi håller 2 meters avstånd mellan varandra.
- Markeringar finns i golvet. Följ dem. Gäller
oavsett om man ska betala, ta mat eller hämta
kaffe.
- Vi har tvättat händerna.
- Vi flyttar inte på stolar eller bord.
- Vi hämtar en tallrik som är färdig upplagd av
vår personal.
Vi är max 4 personer vid varje bord.
- Vi är rädda om och tar hand om varandra.
Veckans lunch v 4
Måndag
Gräddstuvad pyttipanna
Panerad fisk med remoulad och potatis
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, lingon
Fläskfilégryta med ris
Onsdag
Köttfärslimpa med pepparsås och potatis
Falafel med tahiniyoghurt
Torsdag
Pannkakor med sylt och grädde
Kalops
Ärtsoppa
Fredag
Porchetta med fetaostkräm och stekt potatis
Wallenberare med Västerbottenpuré, rårörda lingon och brynt smör
Kladdkaka med kolagrädde
Veckans Vegan
Grönsakspytt med kapriskräm