VECKANS LUNCH

Då Folkhälsomyndigheten per den 25 mars i en förordning gett direktiv att vi måste säkerställa att vi inom restaurangen inte har köbildning eller trängsel samt att vi måste ha bordsservering så har vi valt att gå över till att bara ha lunch för avhämtning. Denna avhämtning sker genom en Drive Through vid hotellets parkering.

En lunchlåda plus en dricka kostar 80 kr. 

Från och med den 18 maj kommer vi att erbjuda ett begränsat antal sittplatser för lunch i vår restaurang. 40 platser, så vi inte överstiger 50 personer i vår lokal. Vi kommer att ha tallrikservering och inte en buffé. En lunchtallrik kostar 95 kr inkl dricka och kaffe.

 

 Följande gäller under lunchen.

- Man har inga symtom på Covid-19 om man

ska äta här.

- Vi håller 2 meters avstånd mellan varandra.

- Markeringar finns i golvet. Följ dem. Gäller

oavsett om man ska betala, ta mat eller hämta

kaffe.

- Vi har tvättat händerna.

- Vi flyttar inte på stolar eller bord.

- Vi hämtar en tallrik som är färdig upplagd av

vår personal.

- Vi är rädda om och tar hand om varandra.

Veckans lunch v 33

 

Måndag

köttbullar i gräddsås med potatis och lingon

Pasta med skinka, tomat och ost

Oumphgrya med grönsaker, ris

 

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor/löksås, potatis

Torsk med citronsås och persilja

Falafel med grönsaksbulgur och hummus

 

Onsdag

Kyckling i ugn med timjan och körsbärstomater

Falukorv i ugn med potatismos och gurkmajonäs

Morotsbiffar med smak av dragon, potatismos, kall sås

 

Torsdag

Lasagne

Fiskgratäng med dill och räkor

Zucchinigratäng med grana padana

 

Fredag

Ugnstekt lax med dillpesto och färskpotatis

Köttfärsbiffar med konjaksås, rostade morötter och färskpotatis

Linspyttipanna med rostade morötter och smetana. 

Fagersta Brukshotell

Blomstervägen 1
737 44 Fagersta  |  +46 223 170 60

Sverige

  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon