VECKANS LUNCH

Då Folkhälsomyndigheten per den 25 mars i en förordning gett direktiv att vi måste säkerställa att vi inom restaurangen inte har köbildning eller trängsel samt att vi måste ha bordsservering så har vi valt att gå över till att bara ha lunch för avhämtning. Denna avhämtning sker genom en Drive Through vid hotellets parkering.

En lunchlåda plus en dricka kostar 80 kr. 

Från och med den 18 maj kommer vi att erbjuda ett begränsat antal sittplatser för lunch i vår restaurang. 40 platser, så vi inte överstiger 50 personer i vår lokal. Vi kommer att ha tallrikservering och inte en buffé. En lunchtallrik kostar 95 kr inkl dricka och kaffe.

 

 Följande gäller under lunchen.

- Man har inga symtom på Covid-19 om man

ska äta här.

- Vi håller 2 meters avstånd mellan varandra.

- Markeringar finns i golvet. Följ dem. Gäller

oavsett om man ska betala, ta mat eller hämta

kaffe.

- Vi har tvättat händerna.

- Vi flyttar inte på stolar eller bord.

- Vi hämtar en tallrik som är färdig upplagd av

vår personal.

- Vi är rädda om och tar hand om varandra.

Veckans lunch v 23

 

Måndag

Falukorv i ugn med potatismos

Chili con carne med ris

Vegetarisk moussaka

 

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor och löksås

Kyckling med coktailtomater, vitlök och skogschampinioner

Veg: Mexicanska bönbiffar med ris/potatisk och kall sås

 

Onsdag

Stekt panerad fisk med kall skaldjursröra

Kassler med chiligrädda och ris

Veg. Falafel med ris och tomatsalsa

 

Torsdag

Ugnstekt torsk med frasigt örttäcke och skirat smör

Dillkött med kokt potatis

Vegetarisk chili con carne med ris

 

Fredag

Fläskschnitzel med råstekt potatis, rödvinsås och vitlökssmör

Ugnstekt lax med kall gräddfilsörtsås

Veg. Falafel med råstekt potatis och vitlökssmör

Fagersta Brukshotell

Blomstervägen 1
737 44 Fagersta  |  +46 223 170 60

Sverige

  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon